906

Wiellader
CAT 906M

€800,00 p.m. | €54350 totaal
Koop deze CAT
machine draaien
  • De grootste in grondverzet sinds 1926
  • Gemakkelijk te financieren
  • Standaard 2 jaar garantie
Productomschrijving

Compacte machine
Deze machine heeft een lage cabine en biedt daardoor toegang tot meer gebieden op het werkterrein. Hij is uitermate geschikt voor toepassingen waarbij lage machines noodzakelijk zijn. De machine is ontworpen met eenvoud en kosteneffectiviteit in gedachten terwijl deze toch geweldige allround prestaties levert. Daardoor kan de machine in een brede reeks toepassingen worden ingezet.

Bedrijfslaadvermogen 0,9 m3
Ideaal voor verhuur
Lage hoogte boven cabine
Velgmaat 18″

Geoptimaliseerde Cat lader met Z-stang
De geoptimaliseerde Cat lader met Z-stang combineert de graafefficiëntie van een traditionele Z-stang met gereedschapsdragermogelijkheden voor geweldige prestaties en veelzijdigheid.

Met parallel heffen en een groot kantelvermogen over het gehele werkbereik kunt u lasten veilig, met vertrouwen en nauwkeurig verplaatsen.
De hefarm biedt een uitstekend zicht op het mes van de bak en de vorkpunten.

Volledige omschrijving

Beste stoel op het werkterrein
Geniet de hele dag van comfort in de ruime cabine van de M-serie:

De ultralichte, snel reagerende joystick bevat een geïntegreerde schakelaar Vooruit/Neutraal/Achteruit en bedieningselementen voor het differentieelslot, continu debiet en extra hydrauliek voor een optionele derde functie.
Gemakkelijke toegang tot de cabine dankzij ergonomisch geplaatste leuningen, treden en een groot platform.
Lage geluidsniveaus.
Uitstekend zicht op het uitrustingsstuk dankzij de grote voorruit en geoptimaliseerde Cat lader met Z-stang.
Optionele airconditioning met functie voor ontdooien/ontwasemen.
Een optionele verwarmde, luchtgeveerde stoel met lendensteun en verstelbare rugleuning.

Gebruiksvriendelijk instrumentenpaneel en display
De voorste console biedt eenvoudig toegang tot essentiële informatie over de machine, bevat de verklikkerlampjes en de schakelaars voor de ECO-modus. De ECO-modus bespaart brandstof en vermindert slijtage van de motor dankzij regeling van het motortoerental. De rechterconsole bevat de secundaire functies buiten de alles-in-één-joystick.

Het nieuwe softtouch-toetsenbord op de rechterconsole omvat nieuwe elektronische functies en instellingen, waaronder uitrustingsstukmodulatie, Hystat-agressiviteit, rijregeling, terug-naar-graven, motortoerentalregeling en trekkrachtregeling.
Lcd-weergave van: rijsnelheid, motortoerental, ingeschakeld snelheidsbereik, hydrauliekolietemperatuur, bedrijfsurenteller, motorkoelvloeistoftemperatuur en brandstofniveau.
Verklikkers: roetfilter, starthulp, motor, elektrisch systeem, parkeerrem, richtingaanwijzers, remmen, grootlicht, melding “actie vereist”, continu debiet, hydrauliekfilteromloop, zweefstand van bak, kruipversnelling, rijrichting: V/N/A.

Intelligent vermogensbeheer
De Cat aandrijflijn is computergestuurd en bewaakt actief de motor, de handelingen van de machinist en de aandrijflijnbelasting, en stelt de hydrostatische transmissie zodanig af, dat de machine zo efficiënt mogelijk werkt.

Motor
De Cat C3.3-turbomotor werkt schoner en stiller en levert toch superieure prestaties en duurzaamheid. De motor heeft tevens de volgende kenmerken:

De Cat C3.3B Tier 4 Final/Stage IIIB maakt gebruik van een actief regeneratiesysteem, dat onder normale omstandigheden geen acties door de machinist vereist.
De automatische, elektronische, automatisch ontluchtende brandstofpomp vergemakkelijkt het onderhoud. Bij het service-interval brengt u gewoon een schoon, droog filterelement aan en daarna zet u de contactsleutel op AAN.
Het gemakkelijk toegankelijke roetfilter heeft een reinigingsonderhoudsinterval van ten minste 3000 uur. De boordmonitor geeft aan wanneer er as moet worden verwijderd.
Gericht op een laag brandstofverbruik, waardoor de eigendoms- en bedrijfskosten aanzienlijk worden beperkt.

Transmissie
De functie voor de Hystat-agressiviteit stelt de machinist in staat om de reactiesnelheid voor verandering van rijrichting te verhogen voor snellere laadcycli, of het systeem af te stellen voor een nauwkeurigere bediening, voor gevoelige werkzaamheden zoals het verplaatsen van zware pallets.
De functie voor trekkrachtregeling stelt de machinist in staat de beschikbare trekkracht aan te passen aan de bodemgesteldheid en zo slijtage van de banden te verminderen.
De kruipregeling stemt de rijsnelheid van de machine nauwkeurig af bij gebruik van uitrustingsstukken zoals veegmachines en sneeuwblazers.
De functie voor elektronische motortoerentalregeling stelt u in staat een constant motortoerental te handhaven, ongeacht de rijsnelheid.
Met de combinatie van de kruipregeling en de motortoerentalregeling kan de machinist dus eenvoudig het hydraulisch vermogen naar het uitrustingsstuk regelen, terwijl een optimale rijsnelheid wordt verkregen, voor de beste werking.
De drie snelheidsbereiken zorgen voor maximale controleerbaarheid voor elke taak.

Assen, remmen en kruipfunctie
Volledig blokkerende differentieelassen voor en achter zijn standaard en kunnen worden ingeschakeld bij maximaal koppel tijdens het rijden onder 6 km/h (4 mph), met een knop op de joystick.
De verbeterde modulatie van de kruipfunctie maakt gebruik van de eerste helft van de pedaalactivering om te remmen zonder slijtage van het remsysteem.
Het remsysteem omvat onafhankelijke bedrijfsremmen op de voor- en achteras. De parkeerrem wordt mechanisch ingeschakeld en uitgeschakeld met een hendel naast de stoel van de machinist.

Horizontale penkoppeling– A
Deze koppeling is een ontwikkeling van de bestaande horizontale ISO-penkoppeling en is zodoende voorzien van de ingebouwde duurzaamheid en het robuuste ontwerp dat al vele jaren op de markt is.

Dit ontwerp biedt een koppeling zonder verschuiving vanuit de machine, die het hefvermogen optimaliseert en een hoge opbreekkracht heeft vergeleken met sommige AEM-oplossingen die minder geïntegreerd zijn.

Horizontale penkoppeling– ISO
Deze snelkoppeling kan worden gecombineerd met een reeks Cat uitrustingsstukken voor compacte wielladers. De koppeling is, net als de laderarmen met profiel, ontworpen voor maximaal zicht op het uitrustingsstuk. Met een eenvoudige joystickfunctie kunnen de borgpennen gemakkelijk worden vast- en losgekoppeld.

Schrankladerkoppeling
De universele koppeling in schrankladeruitvoering maakt het gebruik van vele Cat uitrustingsstukken voor schrankladers mogelijk. Met de standaardcapaciteit of de optionele hydrauliek met hoge capaciteit zorgt deze koppeling ervoor dat de compacte wielladers uit de M-serie goed in een machinepark met schrankladers passen.

Hydraulisch systeem
Machines uit de M-serie hebben een nieuw elektrohydraulisch bedieningssysteem, waarmee de machinist de machine nauwkeurig kan afstellen op basis van de toepassing en de voorkeur van de machinist.

De nieuwe elektronische joystick is nauwkeurig afgesteld voor een soepele werking en nog kortere cyclustijden.
De uitrustingsstukmodulatiefunctie biedt drie instellingen voor sneller, beter reagerende hydrauliek voor zich herhalende taken zoals het laden van een truck. Ook kan deze functie ervoor zorgen dat het hydraulisch systeem soepeler werkt, wat vereist is bij het verplaatsen van zware lasten met vorken of het werken in krappere ruimtes.
Een elektronische terug-naar-graven-functie nivelleert de bak wanneer de lader omlaag komt na het storten. Dit maakt de cyclustijden korter, zodat de machinist zich kan concentreren op het volgende graafpunt in plaats van op het instellen van de bakpositie.
Het extra hydraulisch systeem voor de derde functie kan worden ingesteld voor continu debiet bij gebruik van hydromechanische uitrustingsstukken.
Rijregeling is beschikbaar en zorgt voor een soepelere rijervaring, houdt de banden in contact met de grond en zorgt voor het maximaal vasthouden van materiaal.

E-Coat bescherming
Cat compacte wielladers ondergaan een uitgebreid ‘E-Coat’-proces dat uit 24 fases bestaat. Een elektrolytisch verzinkte onderlaag en een deklaag van polyurethaan bieden ongeëvenaarde corrosiebestendige eigenschappen.

Zwaar uitgevoerde assen
De compacte wielladers van de M-serie zijn uitgevoerd met zwaar uitgevoerde assen met externe planetaire tandwielreductie.

Bedrading
Met zwaar uitgevoerde, gevlochten bedrading bieden de Cat compacte wielladers een grote elektrische duurzaamheid. De waterbestendige, afgedichte connectoren voorkomen dat stof en vocht bij elektrische onderdelen kunnen komen. Voor eenvoudige identificatie van de componenten wordt bedrading met kleurcode en nummering gebruikt.

Duurzaam design
Duurzaamheid is in het ontwerp van de machine geïntegreerd door bescherming te bieden voor voorzieningen als achterlichten, laderarm en smeerpunten van de koppeling.

Door en door kwaliteit
Massieve kunststoffen van hoge kwaliteit en goed passende rubberen gietstukken vormen de basis van de cabine uit de M-serie. Overal worden robuuste schakelaars gebruikt, die een lange levensduur van componenten garanderen.

Onderhoudsgemak
Eenvoudig onderhoud om uw machine aan het werk te houden.
Alle onderhoudspunten zijn eenvoudig toegankelijk. De grote opening op de motorkap aan de achterkant biedt gemakkelijke toegang tot de motor en alle onderhoudspunten bevinden zich aan één kant voor eenvoudig onderhoud. Langere onderhoudsintervallen verlagen de onderhoudstijd en maximaliseren de inzetbaarheid van de machine. Aanvullende onderhoudskenmerken omvatten:

Centraal gemonteerde brandstof- en hydrauliekfilters.
Handig toegangsluik voor het bijvullen van koelvloeistof.
Caterpillar elektrische brandstofopvoerpomp voor onderhoudsgemak.
Eenvoudige toegang tot de accuklemmen voor het aansluiten van startkabels.
Toegang vanaf het maaiveld tot alle items voor normaal onderhoud.
Eenvoudige toegang tot hydraulische en motorkoelers, die kunnen worden gescheiden voor een snelle reiniging.
Voorbereiding voor Product Link™ (standaard).

Kenmerken

Motor

Motor producent
Caterpillar
Motortype
C3.3B DIT
Brutovermogen
55 [74]
kW [ pk ]
Nettovermogen
51 [68]
kW [ pk ]
Emissie rating
Tier 4
Transmissie
Hydrostatisch
Alle kenmerken

Afmetingen

Cabinehoogte
2.465
mm
Wielbasis
2.170
mm
Lengte met laadbak op de grond
5.649
mm
Breedte machine
1.840
mm
Grootte band
405 / 70 R18
Breedte laadbak
1.880
mm
Vrije storthoogte
2.478
mm
Reikwijdte hoogste stand
725
mm
Graafdiepte
95
mm

Inhoud tanks

Brandstoftank
52
ltr
Nominale capaciteit
0,90

Prestaties

Kiepbelasting recht
4.435
kg
Kiepbelasting volledig geknikt
3.615
kg
Snelheid
35
km/u

Gewicht

Bedrijfsgewicht
5.545
kg
Vergelijking
Netto motorvermogen
Hoogte cabine
Wielbasis
Breedte machine
Vrije storthoogte
Graafdiepte
Inhoud brandstoftank
Nominale capaciteit
Kiepbelasting recht
Kiepbelasting volledig geknikt
Snelheid
Bedrijfsgewicht
CAT 906M
51 [68]
2465
2170
1840
2478
95
52
0.9
4435
3615
35
5545
kW [ pk ]
mm
mm
mm
mm
mm
ltr

kg
kg
km/u
kg
Ahlmann AL75
44 [59]
2710
1950
-
2560
115
-
0.75
-
3240
30
4670
kW [ pk ]
mm
mm
mm
mm
mm
ltr

kg
kg
km/u
kg
Terex TL80
45 [61]
2640
2100
1780
3540
100
75
0.8
3770
3330
20
4900
kW [ pk ]
mm
mm
mm
mm
mm
ltr

kg
kg
km/u
kg
Volvo L25B
42 [56.3]
2475
2050
1735
2480
105
60
0.85
3800
3400
20
4800
kW [ pk ]
mm
mm
mm
mm
mm
ltr

kg
kg
km/u
kg
Ageeth
helpt u graag verder
Erik
helpt u graag verder
Marco
helpt u graag verder
  • De grootste in grondverzet sinds 1926
  • Gemakkelijk te financieren
  • Standaard 2 jaar garantie

Uitrusting

Uw wiellader wordt standaard geleverd met:

Blaupunkt radio

De Blaupunkt Dresden radio speelt uw radiozender of muziek via USB en Bluetooth.

Hydraulische snelwissel

Met deze snelwissel gebruikt u eenvouding en snel alle mogelijke wiellader bakken.

Dichte bak

De universele dichte bak met een inhoud van 0,9m3 vormt de basis voor iedere klus.

BMWT keuring

Deze keuring verzekert u van een veilige wiellader die aan alle regel- en wetgeving (bijvoorbeeld ARBO en VCA) voldoet.

Extra's

Tijdelijk wordt uw wiellader geleverd met de volgende gratis extra’s:

Vetspuit en vetpatroon

Met deze hoogwaardige Cat vetspuit houdt u uw wiellader in topconditie.

Magnetische zwaailamp

De zwaailamp garandeerd te allen tijde uw veiligheid.

Volle dieseltank

U kunt direct aan de slag met uw nieuwe wiellader.

Cat kledingpakket

Met deze Cat softshell jas, pet en werkhandschoenen bent u klaar voor elke opdracht.

  • De grootste in grondverzet sinds 1926
  • Gemakkelijk te financieren
  • Standaard 2 jaar garantie

Opties

U kunt uw wiellader uitbreiden met de volgende opties:

Deluxe cabine

€ 3750
Meer info

De Deluxe cabine biedt u airco en een comfortabele luchtgeveerde stoel.

Palletvorken & lepels

€ 1300
Meer info

Met deze verstelbare palletvorken verplaatst u iedere pallet met gemak.

Financieren
Wat wordt de looptijd van uw financiering in jaren?
AanbetalingHoogte van aanbetaling
€54.350
Totale bedrag
€800
Per maand excl. BTW
Bestel deze CAT
*onder voorbehoud van acceptatie door CAT Finance
Uw gegevens
Ageeth
helpt u graag verder
Erik
helpt u graag verder
Marco
helpt u graag verder

Pon Equipment BV

Donkerekade 2, 4214 KD Vuren
info@poncompact.nl, 018 - 351 5070
Ageeth
helpt u graag verder
Erik
helpt u graag verder
Marco
helpt u graag verder
De cart is nog leeg!

Bekijk onze producten en vind uw CAT naar keuze.

Minigravers
Bekijk alle
Wielladers
Bekijk alle