Financiering

Bij Pon Compact zijn er verschillende financiering mogelijkheden. Zo kunt u financial of operational leasen en daarnaast is het huren van een Minigraver of Wiellader ook mogelijk. Onze specialisten adviseren u graag over de financieringsvorm die het beste bij uw situatie past. Neem contact met ons op om de huurmogelijkheden te bespreken.

 

Financial en Operational lease, wat is het verschil?

 

Wat is Financial lease?

Financial lease is een financieringsvorm die bedrijven de mogelijkheid biedt om apparatuur, zoals een minigraver of wiellader, aan te schaffen zonder dat ze het volledige aankoopbedrag in één keer hoeven te betalen. Het werkt op dezelfde manier als het huren van een minigraver of wiellader, maar in plaats van te huren, wordt u de eigenaar van het voertuig zodra de leaseperiode is afgelopen. Met financial lease kunt u de kosten spreiden over een vooraf bepaalde periode, waardoor het gemakkelijker wordt om uw bedrijfsactiviteiten voort te zetten zonder een grote kapitaalinvestering te doen.

Wat is Operational lease?

Operational lease is een flexibele leasevorm waarbij u een minigraver kunt leasen zonder dat u de zorgen van eigendom en onderhoud heeft. Bij operational lease betaalt u een vast bedrag per maand voor het gebruik van de minigraver, inclusief diensten zoals onderhoud, verzekering en wegenbelasting. Het is een ideale oplossing voor bedrijven die zich willen concentreren op hun kernactiviteiten zonder zich bezig te hoeven houden met de administratieve en financiële lasten van eigendom.

 

Voordelen per leasemogelijkheid

 

Financial Lease:

Bij Pon Compact begrijpen we de behoeften van bedrijven als het gaat om financial leasen. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van minigravers van Cat en bieden onze klanten de mogelijkheid om te profiteren van financial leasen voor de aanschaf van deze hoogwaardige apparatuur.

  1. Aanvraag proces: Het aanvragen van financial lease bij Pon Compact is eenvoudig. Zoek de minigraver op waar u geinteresseerd in bent, vul de gegevens in bij de calculator en ontvang van ons binnen 1 werkdag een voorstel.
  2. Goedkeuring en contract: Zodra uw aanvraag is ingediend, zullen wij uw financiële gegevens evalueren en een beslissing nemen. Als uw aanvraag wordt goedgekeurd, stellen we een leasecontract op met de relevante voorwaarden en betalingsdetails.
  3. Lease betalingen: Na goedkeuring van uw aanvraag begint u met het doen van maandelijkse leasebetalingen aan Pon Compact. Deze betalingen omvatten de kosten van het geleasde activum en eventuele servicekosten.
  4. Flexibele leasetermijnen: Daarom bieden we flexibele leasetermijnen aan, variërend van 12 tot 60 maanden. Op die manier kunt u een termijn kiezen die het beste past bij uw budget en operationele behoeften.
  5. Belastingvoordelen: In veel gevallen kunt u de leasebetalingen van uw belastingen aftrekken.

Operational Lease:

  1. Geen zorgen over onderhoud: Met operational lease hoeft u zich geen zorgen te maken over het onderhoud van de minigraver. Pon Compact zorgt voor het periodieke onderhoud en eventuele reparaties.
  2. Vast maandbedrag: U betaalt een vast bedrag per maand, inclusief diensten zoals onderhoud, verzekering en wegenbelasting. Dit maakt het gemakkelijk om uw kosten te budgetteren.
  3. Flexibiliteit: Na afloop van de leaseperiode kunt u ervoor kiezen om de minigraver terug te geven, te verlengen of over te stappen naar een nieuw model. U behoudt de flexibiliteit om aan te passen aan veranderende behoeften.
  4. Geen administratieve lasten: Met operational lease neemt Pon Compact de administratieve en financiële lasten van eigendom op zich, zodat u zich kunt concentreren op uw bedrijfsactiviteiten.
  5. Up-to-date apparatuur: Met operational lease heeft u altijd toegang tot de nieuwste minigravers. U kunt profiteren van de technologische vooruitgang en werken met betrouwbare en efficiënte machines.

 

Bekijk onze minigravers                                           Bekijk onze wielladers

Huren:

Het is ook mogelijk om bij Pon Compact een minigraver of wiellader te huren. Neem contact met ons op om de huurmogelijkheden te bespreken.

Mine
helpt u graag verder
Michel
helpt u graag verder
Auke
helpt u graag verder
Marco
helpt u graag verder

Pon Equipment BV

Donkerekade 2, 4214 KD Vuren
[email protected], 018 - 351 5072
Mine
helpt u graag verder
Michel
helpt u graag verder
Auke
helpt u graag verder
Marco
helpt u graag verder
De cart is nog leeg!

Bekijk onze producten en vind uw CAT naar keuze.

Minigravers
Bekijk alle
Wielladers
Bekijk alle