Wiellader / Laadschop

machine draaien

Wiellader kopen

Bent u op zoek naar een wiellader of laadschop voor grondwerkzaamheden? Bekijk dan nu onze website waarbij u snel een wiellader kunt aanschaffen. Pon Compact heeft de beste website van Nederland voor het kopen van wielladers en minigravers. Het kopen van grondverzetmachines is nog nooit zo makkelijk, snel en leuk geweest!

Wielladers bekijken

 

Toepassingen en levensduur van een wiellader

Wielladers zijn grondverzetmachines die door middel van een laadbak gemakkelijk grote hoeveelheden grond of zand kunnen laden of verplaatsen. Dankzij de wendbaarheid en grote mobiliteit worden wielladers vooral ingezet op overslagterreinen, boerderijen, bestratingswerkzaamheden, grondverzet en in de bouw.

Bij het kopen van een wiellader moet men vooral letten op de economische levensduur van de wiellader. De economische levensduur is de tijd dat de wiellader rendabel is en hangt af van het type werk, maar de gemiddelde levensduur van een wiellader is ongeveer vijf tot zeven jaar. De economische levensduur wordt bepaald door de volgende factoren:

 • Aantal draaiuren
 • Type werk dat wordt uitgevoerd
 • De handelswaarde
 • De omgeving waarin het object zich bevindt
 • Hoe de machine wordt onderhouden.

Ontdek de Wielladers van Pon Compact

Pon Compact heeft met grote zorg de twee beste wielladers onder de 10 ton voor u uitgezocht van Caterpillar. Deze wielladers zitten tussen een kleine wiellader en een grote wiellader in. De wiellader M-serie van Caterpillar is de krachtigste in zijn klasse en de onderscheidende kenmerken van een Caterpillar zijn:

 • Hoge prijs-kwaliteit verhouding
 • Hoge productiviteit
 • Laag brandstofverbruik
 • Hogere prijs op de tweedehands markt
 • Lage belasting voor de bestuurder
 • Snelheid waarmee dagelijks- en groot onderhoud uitgevoerd kan worden
Mine
helpt u graag verder
Michel
helpt u graag verder
Auke
helpt u graag verder
Marco
helpt u graag verder
 • Service gericht en altijd bereikbaar
 • Hoge prijs-kwaliteit verhouding
 • Duidelijke prijzen
 • Hoge productiviteit gecombineerd met laag brandstofverbruik

Verschil tussen de twee modellen

De Cat 906M wiellader heeft een lage cabine en kan daardoor op meer verschillende plekken komen op het werkterrein. Hierdoor is deze wiellader uitermate geschikt voor toepassingen waarbij lage machines noodzakelijk zijn.
De Cat 908M wiellader heeft daarentegen een hoger bedrijfslaadvermogen, motorvermogen, opbreekkracht en hydraulisch vermogen waardoor hij in zwaardere omstandigheden kan werken. Zie hier de grootste verschillen tussen de twee wielladers van Pon Compact, of bekijk hier de CAT 906M en de CAT908M van Pon Compact!

 

Model

CAT 906M

CAT 908M

Bakinhoud

• 0.9 m3 • 1.1 m3

Hoogte van de cabine

• Standaard • Laag

Velggrootte

• 18” • 20”

 

Wiellader kopen met verschillende voorzetstukken

De wielladers die te koop zijn bij Pon Compact hebben een snelwissel, oftewel een snelkoppeling. Hierdoor kunt u met deze wielladers heel snel wisselen van een dichte bak, palletvork, puinbak of veegbezem. Dankzij een uitgebreid assortiment aan uitrustingsstukken en verschillende laadbakken zijn de wielladers van Pon Compact heel erg veelzijdig. De opzetstukken zijn af te stemmen op basis van uw voorkeur. Door de verschillende opties te selecteren creëert u de perfecte wiellader die bij u past!

Uitrusting

Als u een wiellader koopt dan ontvangt u bij Pon Compact de volgende uitrusting:

Wat kost een wiellader

Wiellader kopen? Op de website van Pon compact ziet u gelijk de totaalprijs van onze nieuwe grondverzetmachines. Hierbij heeft u de keuze om de nieuwe wiellader te laten financieren, of per factuur te betalen. Met onze eenvoudige calculator kunt gelijk uitrekenen hoeveel een laadschop kost per maand als u de aankoop van uw wiellader wilt financieren. Hierdoor hoeft u niet meer eindeloos te zitten wachten op een offerte, bekijk hier de calculator voor de CAT 906M.

De financiering van een nieuwe grondverzetmachine gaat gemakkelijk via Cat Finance en wij zullen u in dit proces ondersteunen. Verder kunt u bij de aanschaf van uw nieuwe wiellader ook uw oude inruilen bij Pon Used.

Wat kunt u van Pon Compact verwachten

Bij Pon Compact staan persoonlijke service en bereikbaarheid op de eerste plaatst. Dankzij de beste en enige grondverzetmachine webshop van Nederland is het mogelijk om vandaag een wiellader online te bestellen en er morgen al mee te kunnen werken.

Nadat u de wiellader heeft besteld en gekocht. Nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om eventuele wensen met u te bespreken. Als u de wiellader online bestelt, dan wordt de wiellader zelfs gratis bij u geleverd. Daarnaast zal onze specialist tijdens de levering de nodige informatie geven met betrekking tot de werking en onderhoud van uw nieuwe wiellader die u heeft gekocht. Het kopen van een wiellader is nog nooit zo gemakkelijk en snel geweest!

 

Vragen

Als u toch nog meer vragen heeft over wielladers, of over Pon Compact. Neem dan gerust contact op met één van onze contactpersonen. Zij staan altijd voor u klaar en wij geven u altijd advies op maat. Voor een afspraak kunt u altijd een bericht achterlaten of tijdens kantooruren één van onze contactpersonen bellen. Ook kunt u altijd tijdens kantooruren langskomen bij het Pon Compact Center in het midden van het land. Hier kunt het Pon Compact team vinden en ons gehele assortiment uit proberen.

Wiellader Cat 906M

Mine
helpt u graag verder
Michel
helpt u graag verder
Auke
helpt u graag verder
Marco
helpt u graag verder

Pon Equipment BV

Donkerekade 2, 4214 KD Vuren
[email protected], 018 - 351 5072
Mine
helpt u graag verder
Michel
helpt u graag verder
Auke
helpt u graag verder
Marco
helpt u graag verder
De cart is nog leeg!

Bekijk onze producten en vind uw CAT naar keuze.

Minigravers
Bekijk alle
Wielladers
Bekijk alle