Minigravers

Minigraver kopen

machine draaien

Minigraver kopen | Minigraafmachine kopen

Bent u op zoek naar een minigraver voor uw graafwerkzaamheden? Bekijk dan nu onze vernieuwde webshop waarbij u direct en snel een minigraver kunt kopen. Pon Compact heeft als enige een webshop waar u een minigraver online kunt bestellen. Het kopen van een minigraafmachine is nog nooit zo makkelijk, snel en leuk geweest!

Pon Compact heeft op zorgvuldige wijze een gevarieerd assortiment van 6 minigravers samengesteld. De 6 Cat minigravers variëren in gewicht, breedte en hefvermogen. De Pon Compact serie heeft een klein formaat, maar beschikt over hetzelfde Cat DNA. Dit betekent dat de Pon Compact minigraafmachines, net als alle andere Cat graafmachines, voorzien zijn van hetzelfde gebruiksgemak, onderhoudsgemak, productiviteit, veiligheid, betrouwbaarheid en comfort.

 

Door een assortiment te selecteren van minigravers die variëren van 1 ton tot 10 ton, zit er altijd wel een machine bij die perfect aansluit bij uw werkbehoeftes. Bekijk hier al onze minigravers!

Compacte Afmetingen

Dankzij de compacte afmetingen en kleine draaicirkel kunnen de Pon Cat minigravers op veel verschillende plaatsen worden ingezet, zowel binnen als buiten. De Cat minigraafmachines zijn ontworpen voor uiteenlopende klussen variërend van grondwerk, projecten in de bouw, tot het gebruik bij groenonderhoud en tuinaanleg.

Als u een minigraver wilt kopen is het mogelijk om de graafmachine uit te breiden naar uw persoonlijke wensen. In de webshop voor de minigravers kunt u kiezen voor extra bakken, een tweede extra functie, een trailer of airconditioning. Door de verschillende opties te selecteren creëert u de perfecte minigraver die bij u past. Bekijk hier alle opties voor de Cat 302.7D minigraver.

Uitrusting

Als u een minigraver koopt dan ontvangt u de volgende uitrusting:

BMWT keuring

Deze keuring verzekert u van een veilige graafmachine die aan alle regel- en wetgeving (bijvoorbeeld ARBO en VCA) voldoet.

Hydraulische snelwissel

Met deze CW 5 snelwissel met 1,5 ton lasthaak gebruikt u eenvoudig en snel alle mogelijke minigraver bakken.

Slotenbak

De universele brede slotenbak (1000mm) met een inhoud van 99 liter vormt de basis voor elke klus.

Blaupunkt radio

De Blaupunkt Dresden radio speelt jouw radiozender of muziek via USB en Bluetooth.

Wat kost een Minigraver?

Op de website van Pon compact ziet u gelijk de totaalprijs van onze nieuwe machines. Hierdoor hoeft u niet meer eindeloos te zitten wachten op een offerte. Met onze eenvoudige calculator kunt direct uitrekenen hoeveel een minigraver kost per maand als u de aankoop van uw minigraafmachine wilt financieren. Probeer hier de calculator bij onze Cat 301.7D!

Met de calculator kunt u de hoogte van uw aanbetaling en looptijd van uw financiering zelf bepalen. Vervolgens ziet u gelijk de prijs die u per maand kwijt bent wanneer u de nieuwe minigraver wilt financieren. De financiering van een nieuwe minigraver gaat gemakkelijk via Cat Finance en wij zullen u in dit proces altijd ondersteunen. Uiteraard is het mogelijk om een minigraver op factuur te betalen. Naast de aanschaf van een nieuwe minigraafmachine is het ook mogelijk om uw oude minigraver in te ruilen bij Pon Used.

Hoe kan ik een Minigraver kopen?

Bij Pon Compact kunt u in onze vernieuwde webshop gemakkelijk een minigraver bestellen. Dankzij de beste en enige minigraafmachine webshop van Nederland is het mogelijk om vandaag een minigraver online te bestellen en er morgen al mee te kunnen werken. Hierbij heeft u de keuze om de nieuwe minigraver te laten financieren en maandelijks een bedrag te betalen, of de minigraafmachine per factuur te betalen. Ga naar één van onze machinepagina’s om de prijzen te  bekijken.

Nadat u de minigraver heeft besteld en gekocht, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om eventuele wensen met u te bespreken. Het kopen van een minigraafmachine is nog nooit zo gemakkelijk, snel en leuk geweest!

Mocht u nog meer vragen hebben over minigraafmachines, of over Pon Compact, neem dan gerust contact op met één van onze contactpersonen. Zij staan altijd voor u klaar en geven u graag advies op maat.

Voor een afspraak kunt u altijd een bericht achterlaten of tijdens kantooruren één van onze contactpersonen bellen. Ook kunt u altijd tijdens kantooruren bij ons langskomen in het Pon Compact Center, in het midden van het land. Hier is het Pon Compact team te vinden en kunt u ons gehele assortiment uitproberen.

 

Ageeth
helpt u graag verder
Erik
helpt u graag verder
Marco
helpt u graag verder
  • Webshop voor het kopen van Minigravers
  • Koop nu uw minigraver en ontvang deze binnen 24 uur
  • Beste mingraafmachine webshop van Nederland
  • Minigraver kopen is gemakkelijk en snel

DE MINIGRAVER WORDT GRATIS BEZORGD

Pon Compact heeft service hoog in het vaandel staan en levert dan ook graag de minigraver bij u op locatie, maar u kunt ook uw minigraver zelf komen ophalen.Voor bezorging brengen wij 350 euro in rekening, indien u online bestelt vervallen deze kosten. Wij kunnen zelfs binnen 24 uur een minigraafmachine leveren indien gewenst. Onze specialist zal tijdens de levering alle benodigde informatie geven met betrekking tot de werking van uw gloednieuwe minigraver die u heeft gekocht.

Ageeth
helpt u graag verder
Erik
helpt u graag verder
Marco
helpt u graag verder

Pon Equipment BV

Donkerekade 2, 4214 KD Vuren
info@poncompact.nl, 018 - 351 5070
Ageeth
helpt u graag verder
Erik
helpt u graag verder
Marco
helpt u graag verder
De cart is nog leeg!

Bekijk onze producten en vind uw CAT naar keuze.

Minigravers
Bekijk alle
Wielladers
Bekijk alle