Minigraver kopen

machine draaien

Minigraver kopen?

Pon Compact heeft een gevarieerd assortiment van ±15 verschillende Cat minigravers. De minigravers variëren in gewicht, breedte en hefvermogen.

Onze Cat minigravers zijn van hoge kwaliteit en worden geleverd met uitstekende service en ondersteuning. De Cat minigravers beschikken over een hoge productiviteit, gebruiksgemak, onderhoudsgemak, productiviteit, veiligheid, betrouwbaarheid en comfort. Wij hebben een breed scala aan modellen en accessoires om aan al uw behoeften te voldoen. Door een assortiment te selecteren van minigravers die variëren van 1 ton tot 10 ton, zit er altijd wel een machine bij die perfect aansluit bij uw werkbehoeftes.

Onze ervaren medewerkers staan altijd klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste minigraver voor uw project.

Bekijk onze minigravers

Waar moet u op letten bij het kopen van een minigraver?

Als u op zoek bent naar een krachtige en betrouwbare minigraver, dan is Cat een merk dat u zeker moet overwegen. Als u een minigraver wilt kopen, zijn er enkele belangrijke factoren waar u op moet letten:

  • Grootte: Het is belangrijk om een minigraver te kiezen die past bij de grootte van uw project. Te klein en het kan niet voldoen aan uw eisen, te groot en het kan problemen opleveren op de werkplek.
  • Vermogen: Het vermogen van de minigraver moet ook worden overwogen. Dit bepaalt hoeveel gewicht de machine kan tillen en hoe snel het kan graven.
  • Accessoires: Onze minigravers worden geleverd met verschillende accessoires, zoals graafbakken, puinbakken en hydraulische hamers. Het is belangrijk om te bepalen welke accessoires u nodig heeft voor uw project, zodat u de juiste machine kunt kiezen.

Bij vragen over welke minigraver het beste bij uw klus aansluiten kunt u altijd contact opnemen met een van onze collega’s.

De voordelen van het kopen van een minigraver bij Pon Compact

  • Pon Compact is sinds 1926 de grootste in grondverzet. Wij specialiseren ons al jaren op het merk Caterpillar
  • Bij ons kunt u niet alleen een minigraver aanschaffen door deze te kopen, er zijn er ook financieringsmogelijkheden zoals leasen. Dit kan voordelig zijn als u niet het volledige bedrag wilt betalen bij de aanschaf van een minigraver. Bekijk onze huurcalculator om te berekenen of leasen voor u goedkoper is.
  • Naast de aanschaf van een nieuwe minigraver is het ook mogelijk om uw oude minigraver in te ruilen bij Pon Used.
  • De minigravers uit het assortiment van Pon Compact zijn uitgerust met de nieuwste technologie, zoals bijvoorbeeld een GPS-systeem en telematica. Dit helpt u om uw projecten efficiënter te beheren en de productiviteit te verhogen.
  • Cat is een gerenommeerd merk in de bouwsector en staat bekend om zijn kwaliteit en duurzaamheid. De Cat minigraver is een uitstekende keuze als u op zoek bent naar een krachtige en betrouwbare machine.
  • Bovendien zijn de Cat minigravers gemakkelijk te onderhouden en te repareren, waardoor het een kosteneffectieve investering is op lange termijn.
Minigravers bekijken

Minigraver kopen: Voor welke werkzaamheden kan je een minigraver gebruiken?

Voordat u begint met het zoeken naar een minigraver, is het belangrijk om te bedenken waarvoor u de machine gaat gebruiken. Moet de minigraver bijvoorbeeld geschikt zijn voor het graven van sleuven of juist voor het verplaatsen van grote hoeveelheden grond? Afhankelijk van uw specifieke behoeften, kan Pon Compact u adviseren over welke Caterpillar minigraver het beste bij u past.

Dankzij de compacte afmetingen en kleine draaicirkel kunnen minigravers op veel verschillende plaatsen worden ingezet, zowel binnen als buiten. De minigravers van Caterpillar zijn ontworpen voor uiteenlopende klussen variërend van grondwerk, projecten in de bouw, of voor het gebruik bij groenonderhoud en tuinaanleg.

Als u een minigraver wilt kopen is het mogelijk om de graafmachine uit te breiden naar uw persoonlijke wensen. Op onze website kunt u kiezen voor extra bakken, een tweede extra functie, een trailer of airconditioning. Door de verschillende opties te selecteren creëert u de perfecte minigraver die bij u past.

Uitrusting

Als u een minigraver koopt dan ontvangt u de volgende uitrusting:

Minigraver

Mine
helpt u graag verder
Michel
helpt u graag verder
Auke
helpt u graag verder
Marco
helpt u graag verder

Pon Equipment BV

Donkerekade 2, 4214 KD Vuren
[email protected], 018 - 351 5072
Mine
helpt u graag verder
Michel
helpt u graag verder
Auke
helpt u graag verder
Marco
helpt u graag verder
De cart is nog leeg!

Bekijk onze producten en vind uw CAT naar keuze.

Minigravers
Bekijk alle
Wielladers
Bekijk alle