Minikraan

machine draaien

Minikraan kopen

Wilt u een minikraan kopen voor uw werkzaamheden, dan zijn de minikranen van Pon Compact precies wat u zoekt. De minikranen van Pon Compact zijn compact, multifunctioneel en zeer wendbaar.
De minikranen van Pon Compact zijn breed inzetbaar en zijn daarom veel te vinden op verschillende locaties. Alle minikranen van Pon Compact zijn te gebruiken voor uiteenlopende werkzaamheden zoals: grondverzet, aanleggen van tuinen, sloopwerk en uitdiepen van kelders. Daarnaast kunnen de minikranen van Pon Compact op drassige ondergronden werken door het uitschuivende onderstel.

Pon Compact heeft op zorgvuldige wijze een gevarieerd assortiment van 6 minikranen samengesteld. De 6 Cat minikranen variëren in gewicht, breedte en hefvermogen. De minikranen  van 1 – 3 ton uit ons assortiment zijn gemakkelijk te vervoeren met een aanhanger, terwijl de minikranen boven de 3 ton binnendraaiers zijn. Hierdoor is er altijd wel een minikraan te koop die past bij uw specifieke wensen! Vind hier dé minikraan voor uw werk.

 

Uitrustingsstukken

De minikraan van Pon Compact wordt meestal standaard geleverd met een hydraulische snelwissel, hierdoor kan er snel en gemakkelijk gewisseld worden tussen de verschillende uitrustingsstukken. Ook heeft Pon Compact een breed assortiment aan uitrustingsstukken voor uw minikraan.

Mine
helpt u graag verder
Michel
helpt u graag verder
Auke
helpt u graag verder
Marco
helpt u graag verder
 • Compacte minikranen
 • Levertijd kan binnen 24 uur
 • Diverse uitrustingsstukken mogelijk

Waarom een Caterpillar minikraan van Pon Compact?

Sinds 1925 bouwt Caterpillar de meest robuuste machines voor de zwaarste omstandigheden. Deze jarenlange ervaring en robuuste kwaliteit vindt u nu ook terug in onze compacte minikranen. Cat minikranen zijn de sterkste, stabielste en meest betrouwbare graafmachines in hun klasse. Met een Caterpillar minikraan bent u klaar voor iedere klus en beschikt u over de volgende onderscheidende kenmerken:

 • Hoge prijs-kwaliteit verhouding
 • Hoge productiviteit
 • Laag brandstofverbruik
 • Hogere prijs op de tweedehands markt
 • Lage belasting voor de bestuurder
 • Snelheid waarmee dagelijks- en groot onderhoud uitgevoerd kan worden

Daarnaast biedt Pon Compact samen met Caterpillar voor u graag totaaloplossingen aan. Dit houdt het volgende in:

 • Financieringsmogelijkheden bij het kopen van een nieuwe minikraan, bekijk hier hoe voordelig dat kan zijn!
 • Inruilen van uw oude machine
 • 24 uurs service in het geval bij problemen met uw minikraan
 • Korte levertijden, Pon Compact is de enige leverancier in Nederland die een minikraan binnen 24 uur kan leveren

 

Vragen?

Als u toch nog meer vragen heeft over grondverzetmachines, of over Pon Compact. Neem dan gerust contact op met één van onze contactpersonen. Zij staan altijd voor u klaar en wij geven u altijd advies op maat. Voor een afspraak kunt u altijd een bericht achterlaten of tijdens kantooruren één van onze contactpersonen bellen. Ook kunt u altijd tijdens kantooruren langskomen bij het Pon Compact Center in het midden van het land. Hier kunt het Pon Compact team vinden en ons gehele assortiment uit proberen.

 

Mine
helpt u graag verder
Michel
helpt u graag verder
Auke
helpt u graag verder
Marco
helpt u graag verder

Pon Equipment BV

Donkerekade 2, 4214 KD Vuren
[email protected], 018 - 351 5072
Mine
helpt u graag verder
Michel
helpt u graag verder
Auke
helpt u graag verder
Marco
helpt u graag verder
De cart is nog leeg!

Bekijk onze producten en vind uw CAT naar keuze.

Minigravers
Bekijk alle
Wielladers
Bekijk alle